Man in been gestoken in Heinkenszand, twee Vlissingers gearresteerd

Normal aanhouding boeien001

Aan de Stenevate is zondagavond een man in zijn been gestoken. Een uur later arresteerde de politie aan de Stromenweg twee mannen.

Het incident gebeurde rond 20.20 uur. Er ontstond een worsteling tussen het slachtoffer, een 38-jarige man uit Heinkenszand en twee mannen. De oorzaak ligt vermoedelijk in een zakelijk geschil. Tijdens het gevecht werd het slachtoffer in zijn been gestoken. Hij wist te ontkomen en waarschuwde de politie. Het slachtoffer is in een huisartsenpost aan zijn verwondingen behandeld.

De politie verspreidde het signalement van de vermoedelijke daders met een vluchtauto. Een agent zag deze auto in de buurt van Middelburg rijden. Hierop werd het tweetal op de Stromenweg aan de kant gezet en aangehouden. Het gaat om twee mannen uit Vlissingen (44 en 46 jaar). Het duo werd voor verder onderzoek naar een politiecellencomplex gebracht. Zij zitten nog vast en worden maandag verhoord. De auto werd voor verder onderzoek door een bergingsbedrijf weggetakeld.

Adverteren op BorselerCourant.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op BorselerCourant.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Borsele
10:12

18° C

Zwaarbewolkt

2.57 km/h

67%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief