Avondvierdaagse en Rolstoel3daagse in Heinkenszand

ongeveer 2 maanden geleden gepubliceerd

De Stichting Heinkenszandse Kika-KWF Walk&Run organiseert dit jaar weer haar volledige evenementenprogramma. Van maandag 8 tot en met vrijdag 12 april vinden er verscheidene activiteiten plaats, waaronder de populaire avondvierdaagse.

Avondvierdaagse

Vier avonden lang, op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag, kunnen deelnemers genieten van wandelingen in en rond Heinkenszand. Afstanden van vijf of tien kilometer kunnen worden afgelegd. Nieuw dit jaar is de optie om vier avonden te wandelen over een afstand van 2,5 kilometer. Elke dag is er bij de controlepost een traktatie en warming-up op het plein bij De Rietkraag.

De avondvierdaagse wordt afgesloten met medewerking van Kinderkamp Borsele, die na het succes van vorig jaar opnieuw haar medewerking verleent tijdens de laatste wandelavond en bij de medaille-uitreiking.

Rolstoel3daagse

Informatie over de Rolstoel3daagse, die plaatsvindt van dinsdag 14 tot en met donderdag 16 mei, is ook beschikbaar.

Steun aan Goede Doelen

De activiteiten worden mogelijk gemaakt door de belangeloze inzet van vele vrijwilligers en plaatselijke winkeliers/bedrijven die sponsoren. De opbrengst van de activiteiten komt geheel ten goede aan Kika en KWF-kankerbestrijding.

Deelname

Iedereen die gezellige wandelingen wil maken is welkom om deel te nemen. Ook voor degenen die weinig tijd hebben, is er de mogelijkheid om één avond mee te lopen. De start is iedere avond vanaf 18:15 uur.

Voor meer informatie en inschrijven kunt u terecht op de website van de Heinkenszandse Kika-KWF Walk&Run.