Bestuurder onder invloed 'parkeert' auto midden op weg in Nieuwdorp

Normal aangepastpolitieauto

Zaterdag rond 18.15 uur meldden weggebruikers dat er op de Bernhardweg West bij Nieuwdorp een auto stilstond midden op deze weg. Getuigen waren bang dat de bestuurder onwel was geworden, dus agenten kwamen snel ter plaatse.

De auto was door voorbijgangers al de berm in geduwd. In de auto zat een 43-jarige man uit Middelburg. Naast hem lag een lege fles sterke drank. De man bleek flink onder invloed. Hij is uit zijn auto gehaald en meegenomen naar het bureau voor een ademanalyse. Uit die analyse bleek dat hij vijf keer meer had gedronken dan is toegestaan. De man blies 1130 ug/l.

Toen agenten het rijbewijs van de man wilden invorderen bleek dat hij helemaal niet in het bezit was van een rijbewijs. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt. Hij kreeg een rijverbod van 16 uur en mag dus tot zondagavond geen enkel voertuig besturen.

De getuigen van dit voorval hebben een verklaring afgelegd bij de politie.

Adverteren op BorselerCourant.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op BorselerCourant.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Borsele
18:39

18° C

Zwaarbewolkt

2.57 km/h

67%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief