Twee aanhoudingen in Heinkenszand op verdenking van bedrijfsinbraak in Noord-Holland

Normal aanhouding boeien001

Politiemensen van basisteam Oosterscheldebekken hielden in de vroege ochtend van zaterdag 28 november 2020 op de Danielsweg na een melding over een verdachte situatie een man en vrouw aan. Het tweetal bleek bij controle gezocht te worden door de politie in het district Noord-Holland-Noord, op verdenking van bedrijfsinbraak.

Agenten zagen de man en vrouw kort voor 05.00 uur op het bedrijventerrein en ze gedroegen zich verdacht. Daarop besloten ze de mensen staande te houden en te controleren. Uit dit onderzoek bleek dat beide mensen gesignaleerd stonden voor de politie Noord-Holland en dat ze moesten worden aangehouden op verdenking van bedrijfsinbraak. Daarop hebben de agenten het tweetal, een vrouw van 49 en een man van 24, beiden inwoners van Schiedam, aangehouden en naar Torentijd gebracht. Ook hebben ze de auto van het tweetal onderzocht. De auto bleek niet verzekerd en was voorzien van tijdelijke kentekenplaten. In de auto lag inbrekerswerktuig. De politie onderzoekt of het tweetal zaterdagochtend ook heeft toegeslagen in Heinkenszand. Daarna worden de man en vrouw overgedragen aan de politie in Noord-Holland.

Adverteren op BorselerCourant.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op BorselerCourant.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Borsele
10:34

18° C

Zwaarbewolkt

2.57 km/h

67%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief